Broekzoom | uw woning, uw wensen

Broekzoom | uw woning, uw wensen

Gefeliciteerd! U heeft uw oog laten vallen op een bijzonder mooi plekje en de tijd is aangebroken om keuzes te makenVeel keuzes, want bij het bouwen van een eigen huis komt veel kijken. Gesprekken met de aannemer over de bouw, alsook met de geldverstrekker over de financieringUw woning wordt straks opgeleverd, maar hoe zit het dan met de afbouw? Prachtige stalen deuren, een stoere gietvloer, die ohzo praktische carport of heerlijke veranda voor de lange, zwoele zomeravonden… nóg meer beslissingen. Om u hier volledig bij te ondersteunen heeft MMT Bouw speciaal voor de woningen van ‘Broekzoom’ complete ontwerpen in verschillende prijsklassen gemaakt waarin afbouw en design samenkomenEen flexibele one stop store, rekening houdend met uw specifieke wensen en budget, inclusief de professionele blik van onze interieurontwerpers. Naast dit gemak profiteert u bij ons ook van één meerwerkfactuur wat het meefinancieren van deze kosten in uw hypotheek vergemakkelijkt. Benieuwd naar wat dit voor u kan betekenen? Graag ontvangen wij u voor een kop koffie bij ons op kantoor in Enschede, waar u live een kijkje kunt nemen in onze stijlkamers en waar we u graag persoonlijk te woord staan.   

 

Over ons | Maikel | MMT Bouw

Direct meer weten?
Neem contact op met Maikel

Oslo

De schoonheid van eenvoud met veel mogelijkheden tot eigen invulling, dat is ‘Oslo’. Ruim keuze uit verschillende patronen voor een hoogwaardige pvc-vloer die voor eenheid zorgt wanneer deze wordt doorgetrokken op de bovenverdiepingEen mooie hoge plint en volledig gesauste muren in de door u gewenste kleur zorgen voor een persoonlijke en sfeervolle uitstraling. Als finishing touch kiest u voor inbetweens of overgordijnen. De garage is een fantastische extra ruimte waar u op verschillende manieren inhoud aan kan geven. Geen behoefte aan stof? Dan kunt u de vloer laten afwerken door een laklaag aan te brengen of deze te voorzien van tegels

Seattle

Een strakke, duurzame vloer van kwalitatief hoogwaardige tegels in ieder gewenst formaat met bijpassende tegelplint geven de ruimte een stijlvolle look. De wanden worden volledig in de door u gewenste kleur gesaust. Om het geheel nog persoonlijker te maken voegen we hier een speciaal detail aan toe in de vorm van een behang naar keuze‘Seattle’ is een modern ontwerp en dit ziet u terug in de prachtige duettes voor het raam. De bovenverdieping heeft, net als bij Oslo, een mooie pvc-vloer en rolgordijnen. In de stijl van de garage wordt een carport (afmeting 6 x 3 meter) geplaatst. Ideaal om droog thuis te komen.

Tokio

Baden in de luxe van ‘Tokio’. Een matte gietvloer van topkwaliteit zorgt voor rust en een ruimtelijk gevoel. De hoge MDF-plinten en horizontale houten jaloezieën, beiden uitgevoerd in de door u gewenste kleur, maken deze look helemaal af. Net als bij Seattle biedt dit ontwerp, buiten de gesauste muren, ook ruimte voor een speciaal behang naar keuze om een meer persoonlijke sfeer te creërenOm de ruimte te kunnen opdelen kiest u voor houten of stalen suitedeuren tussen de woonkamer en de keuken; een ware eyecatcher met een krachtige uitstraling. Naast de garage en mogelijke carport heeft u bij Tokio de optie om te kiezen voor een sfeervolle veranda van 3 × meter of zelfs van 4 × 7 meter, welke u deels kan omtoveren tot extra bergruimte. Ideaal om in de zomer lekker buiten te zitten.  

"Professionele ontwerpen en hele fijne communicatie. Topservice!"

Jan Willem de Groot

"Veel tijd kunnen besparen en ontzettend tevreden met de uitkomst. Veel mogelijkheid voor eigen invulling en goede communicatie. "

Suzanne Cornelissen