Particulier: Overkapping Hengelo

Particulier: Overkapping Hengelo

In Hengelo heeft MMT Bouw een project afgerond waarbij de bestaande overkapping met succes is uitgebreid en getransformeerd. De focus lag op het verlengen van het dak over de volledige breedte.

Het interieur van de wanden en het plafond werd met zorg aangepakt, waarbij witte multiplex platen werden gebruikt. Een opvallend detail is dat de opdrachtgever zelf verantwoordelijk is voor het schilderen van deze platen, waardoor een persoonlijke touch aan het project wordt toegevoegd. Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk, werd een glazen schuifwand geïnstalleerd om een naadloze overgang tussen binnen en buiten te creëren.

Het oorspronkelijke verzoek van de klant was om de bestaande overkapping/luifel uit te breiden en om te vormen tot een gesloten constructie. Een uitdaging tijdens het project was de verlenging van het dak zonder gebruik te maken van een stalen constructie. MMT Bouw bedacht echter een slimme oplossing die zowel functioneel als esthetisch bevredigend was.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om aan/verbouw? Klik dan hier!

De klant, die het gewenste resultaat heeft gekregen, is tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden. Dit bevestigt niet alleen het succes van het project maar ook de samenwerking tussen MMT Bouw en de opdrachtgever.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, of kijk naar onze andere projecten!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact met ons op!

Neem gemakkelijk contact met ons op voor al uw vragen.