Zakelijk: Kantoor Almere

Zakelijk: Kantoor Almere

In Almere heeft MMT Bouw recentelijk een kantoorproject afgerond dat een ware transformatie teweeg heeft gebracht. Het bestaande plafond kreeg een upgrade met de installatie van Sonorex en bandrasters, terwijl ook MS Wanden werden geplaatst en glazen wanden werden geïntegreerd. Als kers op de taart werden aftimmerwerken verzorgd, en de wanden werden volledig voorzien van scan- en sauswerk.

Benieuwd wat we kunnen betekenen als het gaat om afbouw? Klik dan hier!

Het hoofddoel van dit project was het vernieuwen van het plafond en het creëren van functionele, eigentijdse scheidingswanden. De keuze voor hoogwaardige materialen stelde MMT Bouw in staat om zowel akoestische kwaliteit als visuele aantrekkingskracht te bieden.

Een belangrijk aspect van het project was de plaatsing van MS wanden en glazen wanden, waardoor een open en toch gestructureerde kantooromgeving ontstond. De aftimmerwerken voegden een verfijnde afwerking toe aan het geheel, terwijl het scan- en sauswerk de wanden een frisse uitstraling gaf.

Als u geïnteresseerd bent in vergelijkbare renovaties of als u zelf plannen heeft, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor verdere informatie. Of bekijk onze andere projecten op onze projectenpagina!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact met ons op!

Neem gemakkelijk contact met ons op voor al uw vragen.