Werkwijze

Aanvraag

Bij MMT Bouw begint het proces met het indienen van uw aanvraag, te bereiken via telefoon, e-mail of ons online contactformulier.

Eerste ontmoeting

Na ontvangst van uw aanvraag nodigen wij u uit voor een ontmoeting op ons kantoor. Deze ontmoeting biedt niet alleen de gelegenheid om ons team en werkomgeving te leren kennen, maar ook om de basis te leggen voor verdere stappen in uw project.

Intake

De volgende fase omvat een gestructureerd intakegesprek met onze werkvoorbereider. Hierin worden de details van uw aanvraag geanalyseerd en vastgelegd. Het resultaat van dit gesprek dient als leidraad voor een effectieve uitvoering.

3D- en bouwkundig ontwerp

Vervolgens gaat ons team over tot het ontwikkelen van een 3D- en bouwkundig ontwerp. Dit ontwerp wordt gevormd door onze technologische expertise en uw specifieke wensen.

Uitvoering

Met het goedgekeurde ontwerp in handen starten we de daadwerkelijke uitvoering van het project. Tijdens dit proces heeft u real-time inzicht in de voortgang via de Bouwmensen-app. Onze focus op transparantie en directe communicatie zorgt ervoor dat eventuele vragen of zorgen onmiddellijk worden aangepakt, waardoor een vlotte uitvoering wordt gegarandeerd.

Bij MMT Bouw streven we naar een resultaat dat niet alleen voldoet aan, maar overtreft, uw verwachtingen. Onze aanpak en gefaseerde benadering stellen ons in staat om samen met u te bouwen aan succes.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact met ons op!

Neem gemakkelijk contact met ons op voor al uw vragen.