Zakelijk: Kantoor Groningen

Zakelijk: Kantoor Groningen

In de bruisende stad Groningen heeft MMT Bouw onlangs een gaaf project afgerond, waarbij de gehele afbouw van een kantoorpand werd verzorgd. Dit omvangrijke project omvatte een scala aan diensten, waaronder de installatie van Sonorex en bandrasters in het bestaande plafond, het plaatsen van MS Wanden en glazen wanden, de realisatie van aftimmerwerken, en het volledig voorzien van scan- en sauswerk op de wanden. Daarnaast werden cementdekvloeren gemaakt en werd de coördinatie van alle installaties verzorgd.

De focus van dit project lag op het creëren van een functionele en aantrekkelijke kantooromgeving, waarbij hoogwaardige materialen en vakmanschap essentieel waren. Sonorex en bandrasters zorgden voor een optimale akoestiek, terwijl de MS Wanden en glazen wanden een open en modern gevoel toevoegden aan de ruimte.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om afbouw!

Ondanks de complexiteit van het project zijn er geen noemenswaardige uitdagingen geweest, wat getuigt van de uitstekende planning en uitvoering door MMT Bouw. De klant, voor wie deze kantoorafbouw specifiek was, heeft zijn tevredenheid uitgesproken over het eindresultaat.

Benieuwd wat MMT Bouw voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kijk naar een van onze andere projecten.

Kantoor afbouw Groningen
Verbouw kantoor Groningen

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact met ons op!

Neem gemakkelijk contact met ons op voor al uw vragen.