Zakelijk: Kantoor Oosterveldsingel

Zakelijk: Kantoor Oosterveldsingel

Aan de Oosterveldsingel in Hengelo heeft MMT Bouw onlangs een indrukwekkend project voltooid: een totaalrenovatie en afbouw van een kantoorpand. Dit turnkey project omvatte een breed scala aan diensten, waaronder afbouw, verbouw, timmerwerken, het plaatsen van een keuken, en zelfs de creatie van tribunetrappen, samen met de onberispelijke uitvoering van stucadoorswerkzaamheden.

Benieuwd wat we allemaal kunnen betekenen als het gaat om afbouw? Klik dan hier!

Deze volledige afbouw en verbouwing waren niet alleen technisch uitdagend, maar ook gericht op het creëren van een functionele en esthetisch aangename kantoorruimte. Vanaf het allereerste begin stond het team van MMT Bouw paraat om elk aspect van het project te coördineren en uit te voeren, met als doel een naadloze en hoogwaardige oplevering.

MMT Bouw heeft zich bewezen als een betrouwbare partner, in staat om complexe projecten met succes te voltooien. Dit weerspiegelt niet alleen de kwaliteit van het vakmanschap maar ook de effectieve projectmanagementvaardigheden van het team.

De klant, voor wie dit kantoorproject specifiek werd gerealiseerd, heeft zijn tevredenheid uitgesproken over het eindresultaat. Deze tevredenheid is voor MMT Bouw de ultieme bevestiging van het bereiken van de gestelde doelen.

Als u geïnspireerd bent door dit project of als u zelf plannen hebt voor een kantoorrenovatie, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor verdere informatie. Of bekijk onze andere projecten op onze projectenpagina.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact met ons op!

Neem gemakkelijk contact met ons op voor al uw vragen.